Na področju elektrotehnike se naši izkušeni strokovnjaki ukvarjajo z načrtovanjem in krmiljenjem z različnimi CAD / CAE sistemi. V tesnem sodelovanju z našimi strankami načrtujemo želeni načrt. Upoštevamo želje in predloge naročnika ter strokovno svetovanje. Izvajamo koncepte, uporabljene v industriji 4.0.

Elektrotehnika, projektiranje, oblikovanje z različnimi CAD / CAE sistemi:

  • EPLAN- Professional
  • EPLAN- ProPanel
  • ELCAD

Naši zaposleni delujejo v skladu z jasno določenimi varnostnimi standardi, pri čemer upoštevajo vsa morebitna tveganja in nevarnosti, ki lahko nastanejo zaradi nepravilnega oblikovanja.

Programiranje programske opreme

Ta oddelek velja za ekipo, ki s seboj prinaša bogate izkušnje in strokovno znanje na področju programabilnih logičnih krmilnikov (PLC) za različne aplikacije in popolno avtomatizacijo proizvodnih linij.

Uporabljajo se različne blagovne znamke izdelkov, odvisno od želja stranke.


Načrtovanje in priključitev električnih omar

Razvijamo in uvajamo električne omarice za vse vrste aplikacij. To vključuje načrtovanje in risanje električnega načrta, nabavo potrebne opreme, povezovanje vseh kabin in zagon.

V skladu z evropskimi standardi in normami je varnost vedno na prvem mestu.


Avtomobilska industrija in industrija gospodinjskih aparatov

Vedno poskušamo slediti svetovnim trendom in ukrepati.

Naši inženirji izvajajo realizacijo specifičnih projektov, prilagojenih željam naročnika, vse za namen pametnega upravljanja procesov in njegove avtomatizacije.


PIŠITE NAM