Odkrijte eno od naših rešitev v avtomobilski industriji.

Identifikacija proizvodnih delov in pravočasno sprožanje zaporedja poveča kakovost izdelka. To je ena od prednosti našega končnega izdelka.

Vsi vidiki proizvodnih linij v avtomobilski industriji zahtevajo natančno usklajevanje.

  • Oblikovanje celotnih proizvodnih linij
  • Učinkovito programiranje s portalom TIA
  • Navidezno obiranje
  • Kakovost izdelka
  • projekti “na ključ” za avtomobilsko industrijo
  • Storitve montaže

Avtomobilska industrija in proizvodnja gospodinjskih aparatov

Skupina Autotech, ki je zadolžena za avtomatizacijo in robotiko, je ponudila rešitve za velika imena v avtomobilski industriji. Strankam pomagamo povečevati produktivnost, inovativnost in biti konkurenčni na globalnem trgu. Načrtujemo, gradimo, izdelujemo, montiramo, programiramo in zagovarjamo celotne proizvodne linije.

 

 

Roboti so odlična rešitev za ravnanje z materiali za proizvodne objekte. Gradimo različna orodja, ki jih lahko montiramo na robote. Najpogostejše vrste orodij so pnevmatska orodja, ki jih je med drugim mogoče uporabiti za nabiranje in polaganje ter paletiziranje izdelka.

 

Različni sklopi morajo delovati v kombinaciji, da lahko opravijo prevoz blaga, vse za namen realizacije proizvodnje brez prekinitve.

Vhodne in izhodne postaje so del sistema, ki ga projektiramo, zlasti za avtomobilsko industrijo.

Naši projektanti oblikujejo tako rešitve kot tudi pomožno opremo, pred katero se izvede podrobna analiza in posvetovanje s stranko.

 

Naše rešitve lahko prilagodimo vsakemu proizvodnemu ciklu in zahtevam.

Ko je paleta pokrita s folijo in stehtana, se pošlje na linijski izhod.

 

 

 

Transportni trakovi, ki jih načrtujemo, temeljijo na izdelku ter na njegovi masi in velikosti. Poleg ploskih profilov nudimo transporterje pod kotom v katerikoli ravnini.

Tehnologija transportnega traku, ki se uporablja v avtomobilski industriji, je posebna posebnost ekipe Autotech. Na mnogih evropskih trgih konstruiramo in gradimo kompleksne transportne sisteme.

 

PIŠITE NAM