Od ideje do rešitve

Sistemski integrator robotov

ISO 9001:2015

DOBRODOŠLI

VAŠA IDEJA,
NAŠA REŠITEV

Autotech je inovativno, mlado in razvojno usmerjeno podjetje, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah na področju proizvodnje gospodinjskih aparatov, industrijske avtomatizacije in proizvodnih procesov.

Našim strankam nudimo svetovanje za razvoj in izvedbo projektov z uporabo pridobljenih znanj na ključ.

Play Video

NAŠA REŠITEV IN STORITVE

MI VAM PRISKRBIMO

APLIKACIJE

Poliranje z brušenjem

Ne glede na to, ali je kovina, les, lito železo ali kateri koli drug material, lahko najdemo pravo rešitev za vas.

Strojna nagiba

Težava vseh vrst strojev, vzpostavljanje komunikacijskih in avtomatiziranih procesov.

Paletiranje (dvigni in položi)

Različne vrste aplikacij z orodji po meri.

Varjenje

Avtomatizacija varilnih postopkov in izdelava vijakov in napeljav po meri.

REFERENCE

V letu 2019 smo odprli razširitev našega podjetja v Sarajevu, glavnem mestu Bosne in Hercegovine.

Zaradi povečanega povpraševanja po naših storitvah smo razširili svoje zmogljivosti.

Naše podjetje je videlo ogromen potencial za avtomatizacijo in nadgradnjo obstoječega podjetja v Bih, kar bo zagotovo potrebno v prihodnosti.

Področja storitev so vzporedna s podjetjem Autotech d.o.o. v Velenju, vendar z večjim poudarkom na vzdrževanju in servisiranju opreme, ki se uporablja pri naših projektih

Kontaktirajte nas
Telefon: +387 62 918 010

Autotech BH d.o.o. ustvarja dodano vrednost tako za stranke kot za tiste, ki jih zanima robotika in avtomatizacija – prva ciljna skupina – študentje.

Znano je, da je z odprtjem podjetja Autotech BH d.o.o. v Sarajevu začel vrsto aktivnosti v smislu razvoja in posodobitve proizvodnega sektorja. Zdaj, ko v proizvodnih podjetjih širom BiH obstajajo robotski sistemi, je naš cilj na Fakulteti za strojništvo Univerze v Sarajevu najprej zagotoviti brezplačno usposabljanje za programiranje robotov KUKA in robotov ABB. Naš cilj je ustvariti neodvisno enoto ARCO centra, ki bo dostopna celotni Bosni in Hercegovini in vsem zainteresiranim.

V poštev pridejo vse tehnične fakultete. Kasneje zato želimo vključiti tudi zaposlene v posameznih podjetjih, ki potrebujejo izobraževanje, in brezposelne osebe z ustreznim poklicem. Želimo biti “most” med teorijo in prakso.

Pet najbolj zanimivih in motiviranih študentov, ki pokažejo: trud, želja po napredku, želja po učenju, želja po bivanju v BiH in delu, bodo dobili štipendijo Autotech BH. Imeli bodo možnost spremljati projekte od samega začetka do zaključka. Imeli bodo priložnost za učenje!

Kmalu bomo začeli prijavnico in začeli bomo z izobraževanjem

AKTUALNE NOVICE

TEKOČI IN DOKONČANI PROJEKTI

10 Jun, 2020
Posted inTekoči in dokončani projekti

Predelava manipulatorja za nalaganje vrat hladilne vitrine ter prestavitev in predelava predmontažnih liniji 2/4 in 2/3, Gorenje d.o.o.

Predelava manipulatorja za nalaganje vrat hladilne vitrine GORENJE d.o.o., Velenje Manipulator s pomočjo vakuma prime vrata za določen tip, ki  Read More »

Kontaktirajte nas!

Izpolnjujemo svoje obljube!

Pomembno število naših zaposlenih so nekdanji zaposleni v Gorenje GAIO, prej znanem kot Gorenje INDOP, ki potrjuje njihovo strokovno znanje na področju industrijske avtomatizacije in robotike. Motivira nas strast do avtomatizacije, zato vas želimo navdušiti z našo edinstvenostjo.

Ni projekta, ki bi s svojo kompleksnostjo presegel naše zmožnosti, saj je vsak projekt dostopen z največjo skrbnostjo in profesionalnostjo. Nenehno želimo razširiti svoje znanje in želimo povezati tehnologijo, fleksibilnost in standardizacijo.

Želimo slediti časom, zato smo pripravljeni slediti Industriji 4.0 in razvoju pametnih tovarn. Želimo preživeti čas z vami in poslušati vaše želje.

Autotech je inovativno, mlado in razvojno usmerjeno podjetje, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah na področju proizvodnje gospodinjskih aparatov, industrijske avtomatizacije in proizvodnih procesov.

PIŠITE NAM

    Podjetje Autotech d.o.o. je v letu 2019 pridobilo sofinanciranje stroškov – Vavčer za pridobivanje certifikatov. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.